بازدید رئیس مرکز رشد فناوری سلامت از دانشکده پرستاری و مامایی و تمدید تفاهم نامه ی همکاری
دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران الگویی برای توسعه اکوسیستم نوآوری در خدمات سلامت است.

جلسه ای با حضور رئیس مرکز رشد فناوری سلامت و مسئولان دانشکده پرستاری و مامایی در راستای تمدید تفاهم نامه ی همکاری بین این دو مرکز و بازدید از واحد های فناور مستقر در دانشکده، شنبه 24 فروردین ماه برگزار شد.
این جلسه با حضور آقای دکتر پور عباسی و خانم جعفرزاده رئیس و کارشناس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه و آقای دکتر شهسواری، خانم دکتر راستی رئیس و معاون مرکز رشد و خانم دکتر معصومی معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی در دفتر ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه، خانم دکتر راستی تاریخچه فعالیت های ارتباط با صنعت و مرکز رشد دانشکده را ارائه کرد و فعالیت های سه هسته فناور مستقر و چالش های پیش روی آنها را به تفکیک شرح داد.
سپس، تحلیلی از نقاط قوت و ضعف، تهدیدها و فرصت های فناوری دانشکده به عنوان دانشکده پرستاری و مامایی حائز رتبه ی برتر کشور و با ظرفیت اساتید باتجربه و دانشجویان نخبه و گروه های آموزشی متنوع قادر به پاسخگویی اجتماعی در ارائه خدمات سلامت محور به جامعه ارائه شد.
در ادامه، برنامه های پیشنهادی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت فناوری دانشکده در راستای برنامه ی استراتژیک 4 ساله دانشکده و دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آقای دکتر شهسواری ضمن تقدیر از فعالیت های دانشکده در حوزه فناوری، اساتید فناور را سرمایه های بسیار مهم دانشکده بر شمرد و خواستار حمایت های دانشگاه در توسعه نوآوری و فناوری شد. وی همچنین افزود حمایت های دانشگاه لازمه ی تسهیل گری فعالیت های هسته های فناوری می باشد.
در ادامه خانم دکتر معصومی فرایند تولید و اخذ مجوز نمونه های اولیه محصولات هسته فناور توسعه سلامت باروری پارس را شرح داد و با توجه به مسیر پیموده شده و تجربیات کسب شده خواستار حمایت های تخصصی تر مرکز رشد سلامت دانشگاه در زمینه بازاریابی و کسب و کار هسته های فناوری فعال شد.
آقای دکتر پور عباسی رییس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه با ابراز خرسندی از عملکرد شایان تقدیر دانشکده در نوآوری و فناوری اذعان کرد که تلاش ها، موفقیت ها و افتخارات دانشکده در این زمینه می تواند این دانشکده را به عنوان الگویی شایسته و پیشرو در کشور معرفی نماید. وی افزود مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه تنها، بخشی از اکوسیستم نوآوری و کار آفرینی دانشگاه است و در این بخش قطعا از فعالیت های شایسته دانشکده حمایت خواهد شد.
همچنین آقای دکتر پورعباسی به اهمیت خدمات در حوزه سلامت و پتانسیل نوآوری در کنار فناوری اساتید در جذب بودجه ارتباط با صنعت پرداخت و افزود دانشکده پرستاری و مامایی پتانسیل جذب همکاری و استقرار شتاب دهنده های مرتبط حوزه سلامت، راه اندازی استارتاپ استودیو و همکاری های بین رشته ای قابل توجهی دارد. ایشان همچنین از برنامه های آتی مرکز رشد سلامت دانشگاه در ارائه خدمات مشاوره ای به واحد های فناور خبر داد .
در انتهای جلسه تفاهم نامه ی همکاری دانشکده پرستاری و مامایی با مرکز رشد فناوری سلامت امضا شد و در حاشیه ی این جلسه از فضای فیزیکی مرکز رشد و هسته های فناور و دبیرخانه ی رویداد های فناوری و کار آفرینی سلامت محور دانشکده بازدید شد.
ارسال نظر